Hoppa till huvudinnehåll

Priser och köpinformation 2018/2019

Du kan enkelt köpa biljetter till våra konserter. Boka via webben, via telefon eller besök någon av våra biljettkassor.

Biljetter på webben

I varje konsert i konsertkalendern här på hemsidan finns länkar till Ticketmaster, där du enkelt köper din biljett och får den skickad direkt till dig via e-post. Välj din konsert och klicka på knappen ”Köp biljett”.

Konsertkalendern - alla konserter >>

Biljetter via telefon

Ring biljettkassan 011-15 51 00 eller Ticketmaster 077-170 70 70. Biljetten hämtas i Norrköpings Turistcenter i Värmekyrkan.

Köp i Norrköpings Turistcenter

I Turistcenter får du personlig service och svar på dina frågor om konsertbesöket. Norrköpings Turistcenter ligger i Värmekyrkan, Källvindsgatan 1.

Köp “på dörren”

Du kan köpa biljett direkt vid konserttillfället. Biljettkassan i Louis De Geer öppnar en timme före konsert. Men köp i förväg om du vill vara säker på att få en plats!

Skolungdom i Norrköping får gå gratis

Du som går i grundskolan eller gymnasiet i Norrköping kan gå gratis på SONs konserter med ordinarie biljettpris. Biljetterna kan inte bokas utan hämtas av eleven personligen i Norrköpings Turistcenter i Värmekyrkan tidigast dagen före den aktuella konserten. Rabatten gäller i mån av plats och antalet biljetter är begränsat. Om du vill förboka en biljett så är det inte gratis, men billigt. Om du är under 20 år kan du boka biljetter till SONs ordinarie konserter för bara 50 kronor. På konserter med förhöjt biljettpris är priset för barn/ungdomar 150 kr

Arbetssökande

Arbetssökande med intyg kan gå på SONs konserter med ordinarie biljettpris för bara 50 kr. Biljetterna köps i Norrköpings Turistcenter tidigast dagen före konsert, och erbjudandet gäller i mån av plats.

Hyresbostäder

Bor du hos Hyresbostäder och har bonuskort? Då får du fria biljetter för barn i sällskap med minst en betalande vuxen. Gäller alla SONs familjekonserter. Du får de fria biljetterna samtidigt som du köper vuxenbiljetter i Norrköpings Turistcenter eller i De Geerhallens kassa före konsert.


Läs mer

Vanliga frågor

Var? När? Hur?

Allt du undrar om konsertbesöket.

AKTUELLT

Välkommen!

Säsongen 2018-2019