Hoppa till huvudinnehåll

Rabatter

Titta här - du kan ha chans till rabatt!

Abonnenter

Du som är abonnent får 15 % rabatt på konserter som inte ingår i ditt abonnemang. Du betalar också bara 100 kr för biljetter till ”18.00 hos oss”. Kontakta biljettkassan i Norrköpings Turistcenter i Värmekyrkan tel 011-15 51 00 för att utnyttja rabatten.

Skolungdom i Norrköping får gå gratis

Du som går i grundskolan eller gymnasiet i Norrköping kan gå gratis på SONs konserter med ordinarie biljettpris. Biljetterna kan inte bokas utan hämtas av eleven personligen i Norrköpings Turistcenter i Värmekyrkan tidigast dagen före den aktuella konserten. Rabatten gäller i mån av plats och antalet biljetter är begränsat. Gäller inte på familjekonserter och konserter med förhöjt pris.

Barn/ungdom

Är du under 20 år? Då kan du gå på SONs ordinarie konserter för bara 50 kronor. Biljetterna kan bokas online i förväg. På konserter med förhöjt biljettpris är priset för barn/ungdomar 150 kr.

Studenter

Du som har giltig studentlegitimation kan gå på SONs ordinarie konserter för bara 50 kr, och med 25 % rabatt på prisförhöjda konserter. Studentbiljetter går att köpa online, samt bokas per telefon 011-15 51 00. Visa din studentlegitimation vid biljettkontrollen. Gäller inte på familjekonserter.

Arbetssökande

Arbetssökande med intyg (till exempel vidimerad kopia på A-kasseersättning) får gå på SONs konserter med ordinarie biljettpris för bara 50 kr. Biljetterna kan inte bokas, utan köps i Norrköpings Turistcenter i Värmekyrkan tidigast dagen före aktuell konsert. Rabatten gäller i mån av plats och antalet biljetter är begränsat. Gäller inte på familjekonserter och konserter med förhöjt pris.

Grupper

Grupper om 15 personer och uppåt kan få rabatt till vissa konserter. För bokning kontakta Christina Wahlin i Norrköpings Turistcenters biljettkassa.
011-15 51 00
Turistbyrån

SON-ombud

SON-ombud får rabatt för grupper redan från fyra personer och uppåt. Mer information finns på sidan för SON-ombud.

Hyresbostäder

Bor du hos Hyresbostäder och har bonuskort? Då får du fria biljetter för barn i sällskap med minst en betalande vuxen. Gäller alla SONs familjekonserter. Du får de fria biljetterna samtidigt som du köper vuxenbiljetter i Norrköpings Turistcenter eller i De Geerhallens kassa före konsert.

Alla priser inkluderar serviceavgift.