Hoppa till huvudinnehåll

Nyheter

Senaste nytt och spännande berättelser om SON.

26 Januari 2015

Dags för ViSON
Ungdomarna tar över! Dags för ViSON i De Geerhallen, samarbetet mellan De Geergymnasiet Musik och symfoniorkestern. Stort bildspel!

20 Januari 2015

“En skräckblandad lustkänsla”
Den här veckan gör Niklaas Veltman en utflykt från vardagen som solocellist i SON, och kliver fram som solist i Gösta Nystroems Sinfonia Concertante.

14 Januari 2015

Fransk försmak i tv-rutan
Christopher Wollter med i säsongspremiären av Gokväll, för att berätta om och sjunga ur den hyllade föreställningen "Brel möter Piaf" som han och Åsa Fång snart gör med SON.

7 Januari 2015

Mannen bakom cd-succéerna
SON inleder det nya året med att spela in musiken från höstens ABBA-konsert. Bakom spakarna står Lars Nilsson från Nilento Studio, som också höll i Grammisnominerade Hommage med Sven-Bertil Taube.

17 December 2014

Grammisnomineringar till SON
Norrköpings Symfoniorkester finns med i hela tre kategorier i nomineringarna till Grammisgalan i februari 2015.

16 December 2014

Sven-Bertil Taube ger konsert med SON
Nu har det blivit klart att Norrköpings Symfoniorkester gör en konsert tillsammans med Sven-Bertil Taube, med hela materialet från den hyllade skivan Hommage.

12 December 2014

Han leder oss genom Läderlappen
Läderlappen har följt Torbjörn Lillieqvist genom karriären. På Trettondagsafton får vi följa honom genom operetten. Än finns det några platser kvar för den som skyndar sig!

25 November 2014

Lägg Brel och Piaf i paketet
Efter 30 föreställningar görs "Rebellen och Sparven" nu för första gången med hel symfoniorkester. Årets julerbjudande från SON är finfina priser på Brel- och Piafkonserten med Christopher Wollter och Åsa Fång.