Hoppa till huvudinnehåll

Lediga tjänster

SON söker podietekniker

Podietekniker till Norrköpings symfoniorkester, Scenkonst Öst
Uppdrag och ansvar

Tjänsten innebär bland annat ansvar för podiet i samband med repetitioner, konserter och turnéer. Det innebär, förutom iordningställande av podiet, också säkerhets- och materialansvar samt ansvar för lagring, service, hantering av orkesterns utrustning med mera.

Din profil

Vi söker dig som är självgående och har utbildning inom eller erfarenhet av scenkonstproduktion inklusive ljud och ljus. Du trivs både med fysiskt arbete och administrativa arbetsuppgifter som planering och logistik. Arbetet kräver att du är praktiskt lagd, lösningsorienterad, flexibel, serviceinriktad och har en god social förmåga. Vi vill att du har datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort. Intresse för musik och kännedom om symfoniorkestrars arbete är meriterande. Arbetstiden är oregelbunden och innebär delvis kvälls- och helgarbete.

  • Tjänsten är 100 %.
  • Vi tillämpar provanställning.
  • Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
  • Lön enligt avtal

Din ansökan vill vi ha senast den 10 december 2018.

Ansökan till: jobb@norrkopingssymfoniorkester.se

Norrköpings Symfoniorkester (SON) ingår tillsammans med Östgötateatern med ung scen/öst i Scenkonst Öst. Bolaget, som ägs av Region Östergötland, Norrköpings kommun och Linköpings kommun, har bildats för att bidra till fortsatt utveckling av kulturlivet i Östergötland.

Syftet med Scenkonst Öst är att främja och bidra till utvecklingen av kulturlivet och kulturarvet i Östergötland samt bidra till att stärka länets attraktivitet.

Norrköpings Symfoniorkester bildades 1912 som Norrköpings orkesterförening. Idag omsätter verksamheten ca 100 MSEK per år och har ca 100 tillsvidareanställda, både musiker och andra yrkesgrupper.

Under 2017 gav SON 93 konserter. I orkestern ingår 85 musiker varav 82 är tillsvidareanställda.

Om orkestern

Diskografi

Alla inspelningar med SON

AKTUELLT

Välkommen!

Säsongen 2018-2019