Hoppa till huvudinnehåll

Information om abonnemang och konserter i Linköping

Planer för säsongen 2021/2022

Planeringen av konserter till nästa säsong är i full gång och vi hoppas innerligt att vi får möta dig i salongen under hösten. Samtidigt vet vi inte hur restriktionerna då kommer att se ut eller vilket läge vi då befinner oss i. Vi kommer därför inte att sälja abonnemang till hösten 2021 utan släppa lösbiljetter i den omfattning som är tillåtet och återgå till abonnemang så snart det är möjligt.
Vi gör allt vi kan för att hålla dig informerad om läget och uppdaterar våra hemsidor och gör nya utskick till dig under våren.

Tack för din förståelse och ditt tålamod!

Biljettkassan i Linköping Konsert & Kongress har nu begränsade öppettider och har du frågor är det bäst att maila, info@konsertkongress.se.

Information om värdecheckarna
När vi för ett år sedan tvingades ställa in konserter, fick du som är abonnent värdecheckar, motsvarande värdet av den inställda konserten. Värdecheckarna finns för avhämtning i Linköping Konsert & Kongress och har du inte hämtat ut den finns den fortfarande kvar där. Tanken var att du skulle kunna använda värdechecken vid köp av nytt abonnemang eller konsertbiljetter.
Värdecheckarna som utfärdades i april 2020 fick en giltighetstid på ett år, men nu förlängs giltighetstiden på värdecheckarna till att gälla hela säsongen 2021/2022. Samma värdecheck gäller, du behöver inte byta ut den du redan har hämtat ut och du behöver inte känna någon brådska med att hämta ut den om du inte har gjort det. Värdechecken ligger kvar i Konsert & Kongress tills du kan använda den.

Om digitala scenen
Även om det är tomt i våra salonger och vi inte får hälsa dig, som är vår publik, välkommen till våra konserter, så bubblar och sjuder det av aktivitet inne på våra scener. Vi har öppnat en digital scen där vi har en omfattande verksamhet och både direktsänder och lägger upp inspelade konserter. Allt är gratis och det krävs ingen inloggning. Länkar till konserterna på vår digitala scen finns här på vår hemsida. Du kan också gå direkt till vår YouTube-kanal.


Håll dig uppdaterad här på webbplatsen, i sociala medier och via vårt nyhetsbrev. Prenumerera på nyhetsbrevet här >>