Hoppa till huvudinnehåll

Information om abonnemang och konserter i Linköping

Säsongen 2021/2022

Äntligen får vi mötas på konsert igen! Till hösten öppnar vi åter upp konsertsalen och en fullmatad säsong väntar dig.
Vi startar upp abonnemang till säsongen 2021/2022 från november. Då erbjuds du som tidigare varit abonnent att förnya ditt abonnemang. Information skickas ut till tidigare abonnenter per post och e-post. Förnya abonnemanget senast den 11 oktober. Därefter kommer vi erbjuda nyförsäljning av abonnemangsserierna för säsongen 2021/2022 fram till första konsert i respektive serie.

Utökade telefontider

Just nu har vi hög belastning på vår telefonbokning så vi rekommenderar att förnya genom den länk som skickats ut med e-post. Du når oss på telefon under begränsande öppettider. Vi har utökat bemanningen och öppettiderna i telefonbokningen tisdag 5 till fredag 15 oktober:

Telefon: 020-51 51 20

 • tisdag-onsdag 10-16
 • torsdag-fredag 10-14
 • Här loggar du in på dina sidor och tar del av dina erbjudande som abonnent inför säsong 2021/2022.

  LOGGA IN PÅ MIN SIDA

  Nytt om biljettförsäljning
  Under hösten kommer biljettförsäljningen till SONs konserter i Crusellhallen att flyttas över till Scenkonst Öst/SON. Du kan enkelt boka biljetter på webben. För att förnya abonnemangen till säsongen 2021/2022 kommer tidigare abonnenter få information per post och e-post.

  Biljettkassan i Linköping Konsert & Kongress har nu begränsade öppettider.

  Information om värdecheckarna
  När vi för ett år sedan tvingades ställa in konserter, fick du som är abonnent värdecheckar, motsvarande värdet av den inställda konserten. Värdecheckarna gäller även säsongen 2021/2022. Om du inte fått din värdecheck kontakta biljettbokningen, 020-51 51 20 tisdagar och onsdagar klockan 10–16.

  Nyhet! Som abonnent har du:

  • 20% rabatt till samtliga SON-konserter som inte ingår i ditt abonnemang (utom 18.00 hos oss där det är 50 kr rabatt samt familjekonserter som inte har rabatt).
  • Nu inför vi det i Linköping också. Abonnentpris på en Förstklassiker blir 255 kr, och på en Kortklassiker 235 kr.

  Om digitala scenen
  Vi har öppnat en digital scen där vi har en omfattande verksamhet och både direktsänder och lägger upp inspelade konserter. Allt är gratis och det krävs ingen inloggning. Länkar till konserterna på vår digitala scen finns här på vår hemsida. Du kan också gå direkt till vår YouTube-kanal.


  Håll dig uppdaterad här på webbplatsen, i sociala medier och via vårt nyhetsbrev. Prenumerera på nyhetsbrevet här >>

  Abonnemang i Crusellhallen

  Kortklassiker

  Succéserien i Linköping!