Hoppa till huvudinnehåll

Sportlovsorkestern - för deltagare

Nu är anmälan till Sportlovsorkestern 2022 öppen!

Så här fungerar Sportlovsorkestern: Nu har vi öppnat anmälan till Sportlovsorkestern 2022. Fyll i anmälan som ligger på startsidan för Sportlovsorkestern.

Första träffen: 18/1 2022 kl.18.00 i De Geerhallen Sportlovsorkestern börjar med ett upptaktsmöte. Vid detta tillfälle får du träffa dina kompisar i stämman och din coach under sportlovsveckan. Du ska ha med dig instrument och noter. Coachen fördelar stämmor och du har möjlighet att ställa frågor om repertoaren. Då får ni som spelar stråk också den definitiva stråksättningen till repertoaren.

Efter vår upptakt är det fyra veckor kvar till första repetitionen. Med andra ord: nu är det hög tid att nöta in repertoaren!

Start i februari: Första lördagen på Sportlovet träffas vi i De Geerhallen igen. Den här gången är det dags för repetition under ledning av årets dirigent, Cecilia Rydinger, samt stämrep med era SON-coacher. Efter några dagars arbete avslutas sportlovsorkestern med två konsertkvällar.

Under repetitionsdagarna, som pågår kl. 9.45-15.45, serveras lunch och två mellanmål. Dessutom ingår kvällsaktiviteter och en fin Sportlovsorkester-tröja. Detaljerat schema får du strax innan Sportlovsveckan.

Betalning: Deltagaravgiften på 900 kr täcker coachning, lunch, mellanmål, tröja och kvällsaktiviteter. Du betalar via faktura som SON skickar till dig/din målsman med post.

Logi: För dig som behöver logi finns det möjlighet att bo på hotell till reducerat pris. Hotellet betalas av kursdeltagaren.

Repertoar Årets repertoar är:

Brahms: Akademisk festouvertyr

Alfvén: Festspel

Sibelius: Finlandia

Avicii:Without you

Stråkar

Sibelius: Andante festivo

Blås och slagverk

Kommer snart…

Med reservation för ändringar.

Ladda ner noterna: Noterna till Sportlovsorkestern får du själv ladda ned och skriva ut. Du får instruktioner via e-post i god tid.

De flesta stråknoter är stråksatta, och övriga stråk får du på första träffen.

För att komma åt noterna behöver du en inloggning som
du får när du skickat in din anmälan.

Coacher: Kommer snart….Kolla in din coach på vår musikersida!


Läs mer

Konserthuset

Pappersfabriken…

… som blev hem för en hel orkester.

Om orkestern

​Historien om SON

​Från Hörsalen till De Geerhallen