Hoppa till huvudinnehåll

Sportlovsorkestern - information för musiklärare

Sportlovsorkestern 2022

Så här fungerar Sportlovsorkestern

Kurs med proffs

Eleverna i Sportlovsorkestern får spela under ledning av professionell orkesterdirigent, och med symfoniker i SON som coacher. Kursen pågår vanligen första halvan av sportlovet.

Du kan hjälpa till

Vi behöver din hjälp som musiklärare att hitta de duktiga ungdomar som har nått en sådan nivå i sitt musicerande att de nu är redo att ta steget till en symfoniorkester. Detta för att uppmuntra och inspirera dem att fortsätta sin musikaliska bana.

Anmälan till sportlovsorkestern görs Här. Här kan musiklärare, musikledare samt elever hämta all information ni behöver: schema, repertoar, konserttider med mera.

Avgifter och boende

Deltagaravgiften betalas av eleverna. Avgiften på 900 kr täcker coachning, lunch, mellanmål, tröja och kvällsaktiviteter. Sista anmälningsdag bestäms senare. För att delta i Sportlovsorkestern krävs att anmälningsavgiften är inbetald innan veckan startar.

För de elever som behöver logi kan vi erbjuda övernattning i Norrköping på hotell. Observera att hotellövernattning ej ingår i anmälningsavgiften. Hotellet bokas via SON. Eleven anger i anmälan om intresse finns för logi.

Så avgör du

För att du som musiklärare ska kunna göra en bedömning av vilka elever som kan komma ifråga för att delta i Sportlovsorkestern, presenteras repertoaren på elevsidan. Repertoaren presenteras under hösten.

Det enda antagningsförfarande som görs är er bedömning av de enskilda musikeleverna. Anmälda elever får tillgång till nedladdningsbara noter.

Kontaktuppgifter

Coacherna ur SON kommer vid behov att kontakta berörda musiklärare för att kunna dela in eleverna i stämmor. Därför är det viktigt att vi kan nå dig. Telefon och e-post till lärare är en obligatorisk uppgift i anmälan till Sportlovsorkestern.

Kontaktinformation

För mer information kontakta producenten Charlotte Råström

+46 (0)73-620 53 48

charlotte.rastrom@norrkopingssymfoniorkester.se

Gå till: Sportlovsorkesterns startsida >>

Gå till: För elever/anmälan >>


Läs mer