Hoppa till huvudinnehåll

A Tribute to Ella

19.00 - Thursday 30 September 2021
De Geerhallen


Föregående konsert Nästa konsert

Det bästa ur "The Great American Songbook"

Nyhet! Publiktak och avstånd slopas från den 29 september. Det betyder att vi kan sälja fler biljetter. 

Du som köpt biljett till A tribute to Ella med avstånd har flyttats ihop med ditt sällskap (de som köpt fler biljetter i ett namn).

Ny biljett skickas ut senast en vecka innan via e-post alternativt post om du ej lämnat e-post. Biljettfrågor 020-515120 Tis-ons 10-16. infobiljett@scenkonstost.se

Vi bokar om sällskap så att de kan sitta tillsammans på en motsvarande plats som de bokat innan vi släpper upp fler biljetter till försäljning. Det är kort om tid och vi jobbar för fullt för att så många som möjligt ska få ta del av den här konsertupplevelsen och ber er ha förståelse att vi inte kan ändra platser utöver att flytta ihop sällskap i det här läget. Vi återkommer med information för nästkommande konserter.


En hyllningskonsert till Ella Fitzgerald 

Välkomna till en kväll där vi hyllar den ikoniska sångerskan Ella Fitzgerald! I den här konserten koncentrerar vi oss på ”The George & Ira Gershwin Songbook”, likaledes ikoner inom den amerikanska musikhistorien. Ella gjorde 1959 fyra album bara med Gershwins musik, med arrangemang signerade av den legendariska Nelson Riddle. Ni kommer att få höra mycket från dessa plattor men även nyskrivna arrangemang specialskrivna för våra fantastiska solister – Rigmor Gustafsson, Sharon Dyall och Ellen Andersson.

På scenen finner ni briljanta Norrköpings Symfoniorkester, dagen till ära förstärkt med en saxsektion och kompgrupp för att få det där ultimata storbands-soundet ni vet! Luta er tillbaka och njut av det allra bästa ur ”The Great American Songbook”.

Anders Berglund


Konserten är producerad av Berwaldhallen i samarbete med Anders Berglund.

 • Anders Berglund, dirigent. Foto: Rickard L. Eriksson
  Anders Berglund, dirigent. Foto: Rickard L. Eriksson
 • Ellen Andersson. Foto: Satu Knape
  Ellen Andersson. Foto: Satu Knape
 • Sharon Dyall. Foto: Peter Knutson
  Sharon Dyall. Foto: Peter Knutson
 • Rigmor Gustafsson. Foto: Joel Nilsson
  Rigmor Gustafsson. Foto: Joel Nilsson

Dela


Konserter

18.00 hos oss

En kortare, billigare konsertserie

AKTUELLT

Välkommen!

Läs om höstens konserter för publik!