Hoppa till huvudinnehåll

Annika Norlin med SON

19.00 - fredag 14 januari 2022
De Geerhallen


Föregående konsert Nästa konsert

"Bara orkestern och jag"

Den här konserten är fullbokad. Den 10 januari meddelade regeringen att ytterligare åtgärder införs från och med den 12 januari för att minska smittspridningen. Efter den 12 januari gäller även 1 meter avstånd mellan sällskap. Vi arbetar just nu för fullt med att anpassa salongen efter detta. Regelverket om avstånd begränsar kraftigt antalet platser i De Geerhallen och vi kan därför inte garantera samtliga biljettinnehavare plats i den nya salongsplanen. Publiken kommer få information efter hand via sms. För att kunna garantera avstånd mellan besökande sällskap kommer du som får plats i nya avståndsanpassade salongen att tilldelas en ny plats. Följ publikvärdarnas instruktioner på plats. Ett besök hos oss ska kännas tryggt och vi gör vad vi kan för att ta vårt ansvar att minska smittspridningen.


Ett unikt möte mellan orkestern och en av våra mest mångfacetterade artister. Var förberedd på det oväntade.

”Det speciella med den här konserten är att det inte rör sig om en popmusikföreställning med lite stråkar till, utan bara orkestern och jag. Orkestern får arbeta på max, och Jonas och jag med. Konserten innehåller musik från båda mina alter egon: Hello Saferide och Säkert!, men även helt ny musik. Dirigenten Jonas Nydesjö leder konserten och har även arrangerat en del av musiken. Jonas och jag har tidigare fått göra det här på Malmö Live och Norrlandsoperan, och det var bland det mest omvälvande jag gjort. Både publiken och jag var helt slut efteråt”, säger Annika Norlin.

Vi känner henne under alias som Säkert! och Hello Saferide men på nya skivan blir hon Annika Norlin även som artist. Annika Norlin släppte under hösten dubbelsingeln ”Hydra”/”Pengar” och ger i början av 2022 ut album i eget namn. Upplägget för konserten med symfoniorkester är att Jonas Nydesjö valt ut låtar från alla tidigare skivor. Låtarna har sedan arrangerats för orkester. Jonas och Annika har också tillsammans skrivit ett par stycken endast för konserten med symfoniorkestern.


Följ oss i sociala medier och via vårt nyhetsbrev. Prenumerera på nyhetsbrevet här >>

  • Annika Norlin Foto: Elin Berge
    Annika Norlin Foto: Elin Berge
  • Dirigent Jonas Nydesjö Foto: Nikolaj Lund
    Dirigent Jonas Nydesjö Foto: Nikolaj Lund

Dela


AKTUELLT

Välkommen!

Läs om kommande konserter för publik!

Mat & dryck

Mat i pausen

Boka något gott till pausen.