Hoppa till huvudinnehåll

Gyllene upptakt på SONs digitala scen

17.00 - Wednesday 6 January 2021
Inspelat i De Geerhallen


Föregående konsert Nästa konsert

Fira in det nya året med SON!

HÄR ÄR LÄNK TILL KONSERTEN >>

Fira in det nya året med SON! På trettondagen bjuder vi på en bubblande och festlig upptakt med en inspelad konsert från De Geerhallen! 

Nyinspelad festmusik

I konserten bjuder vi på festlig, nyinspelad wienermusik och jazz med populära Trio de Lyx med SON-musikerna Mikael Wenhov, violin, Lennart Langer, piano och Jan Duda, kontrabas. 

Höjdpunkter från hösten

Dessutom blir det godbitar ur höstens repertoar, exempelvis Skrattarian ur Läderlappen med Emmi Christensson, sopran, och Nielsens Dimman lättar med Laura Michelin, flöjt och Delphine Constantin Reznik, harpa. Och mycket mer!

Kostnadsfritt så klart!

Hela programmet ser du här på webbplatsen nästa vecka! Konserten ges kostnadsfritt på SONs digitala scen, med start kl 17 onsdagen 6 januari. Du kan se den till 5 februari.


Festligt - men med ansvar

Denna konsert var tänkt att bli premiär för direktsändning på SONs digitala scen.  Så blir det nu inte – på grund av skärpning i restriktionerna för att minska smittspridning, kan vi inte genomföra Gyllene upptakt på det sätt som det var tänkt, med hitresta gäster från när och fjärran. Givetvis vill vi ta vårt ansvar och bidra till att minska smittspridningen i samhället. Gyllene upptakt blir det - men i denna inspelade version! • Trio De Lyx: Mikael Wenhov, Lennart Langer och Jan Duda.
  Trio De Lyx: Mikael Wenhov, Lennart Langer och Jan Duda.
 • Emmi Christensson, sopran.
  Emmi Christensson, sopran.
 • Laura Michelin, flöjt.
  Laura Michelin, flöjt.
 • Delphine Constantin Reznik, harpa.
  Delphine Constantin Reznik, harpa.

Dela


AKTUELLT

SONs digitala scen

Här hittar du alla aktuella inspelade konserter.

Om orkestern

Musikerna

Vilka spelar i SON? Lär känna dem här!