Hoppa till huvudinnehåll

Biljettsläpp för hela säsongen

Föregående Nästa

Levande musik i världsklass - på hemmaplan.

11 oktober 2021

Biljettsläppet 12 oktober klockan 10.00 gäller för samtliga konserter, november till maj, säsongen 2021/2022. Det har sedan tidigare släppts fler biljetter till oktoberkonserterna.

Staden fylls åter av människor som vill träffas och umgås, så även konsertsalen. Nu är det dags att ta plats i salongen och njuta av musiken - här och nu.

Köp på webben

Du köper enklast dina lösbiljetter genom att klicka på konsertdatumet i bokningskalendern. Läs mer om konserterna under kommande konserter.

En egen stol i salongen - bli abonnent och köp ett paket med flera konserter

Nyhet! Från den 12 oktober är det möjligt att köpa säsongens abonnemang, fram till första konserten i respektive serie. Med ett abonnemang sparar du 35% på priset jämfört med att köpa lösbiljetter. Du får även 20% rabatt till SON-konserter som inte ingår i ditt abonnemang (utom 18.00 hos oss och familjekonserter). Abonnemang köps enklast via webben.

Se vilka konserter som ingår och köp abonnemang:

Norrköping Röd torsdagsserie

Norrköping Grön lördagsserie

Norrköping Gul torsdagsserie

Linköping Förstklassiker

Linköping Kortklassiker

Även om restriktioner kring bland annat publiktak och avstånd försvinner så jobbar vi självklart vidare med att skapa trygga och säkra konsertbesök för både publik och personal. Öppet köp gäller fortsatt för samtliga biljetter. Läs mer om våra trygghetsåtgärder här: För din trygghet >>


Dela