Hoppa till huvudinnehåll

Fler biljetter till A Tribute to Ella

Föregående Nästa

Nu finns fler biljetter till hyllningskonserten för Ella Fitzgerald.

13 September 2021

I och med att publiktaket slopas från den 29 september kan vi nu sälja fler biljetter till den populära konserten A Tribute to Ella. Onsdag 15 september kl 10 släpper vi fler biljetter till denna konsert som sålde slut omedelbart när vi släppte de begränsade platserna. Konserten är en hyllning till den ikoniska sångerskan Ella Fitzgerald, och de som står för hyllningen är de fantastiska solisterna Rigmor Gustafsson, Sharon Dyall och Ellen Andersson, tillsammans med hela SON under ledning av Anders Berglund.

Köp biljett till Crusellhallen onsdag 29/9 kl 19.00 >>

Köp biljett till De Geerhallen torsdag 30/9 kl 19.00 >>

Du som redan köpt biljett till A Tribute to Ella med avstånd i Linköping eller Norrköping flyttas nu ihop med ditt sällskap, förutsatt att ni köpt flera biljetter i samma namn. Ny biljett skickas ut senast en vecka innan konsert via e-post alternativt post om du ej lämnat e-post.

Kommande konserter

Det är kort om tid och vi jobbar för fullt för att så många som möjligt ska få ta del av konsertupplevelser senare i höst. Vi ber er ha förståelse för att vi inte kan ändra platser utöver att flytta ihop sällskap i det här läget. Vi återkommer med information biljettsläpp för konserterna i oktober. Se information här på vår webb, via våra sociala medier eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Kontakt

Om du har några frågor, hör av dig på e-post till infobiljett@scenkonstost.se. Du kan också ringa telefonbokningen på 020-51 51 20 tis - ons kl 10-16, eller besöka biljettkassan i Louis de Geer tis-fre kl 11-14.

  • Fler biljetter till A Tribute to Ella
    Nu kan fler få höra hyllningskonserten till Ella Fitzgerald. Foto: Mary Evans/AF Archive

Dela