Hoppa till huvudinnehåll

För din trygghet

Föregående Nästa

Information med anledning av covid-19 - så jobbar vi för att ditt trygga konsertbesök

30 oktober 2020

Smittspridningen i samhället är så pass låg och vaccinationsgraden så pass hög att restriktionerna från och med nästa vecka lättas rejält när det gäller publik verksamhet. Efter den 29 september krävs inte längre en meters avstånd mellan sällskap i salongerna, vilket innebär att vi kan släppa upp fler biljetter till de konserter som återstår av säsongen.

Vi arbetar förstås också vidare med att skapa trygga och säkra konsertbesök för både publik och personal, och följer de riktlinjer som gäller för tillfället. Öppet köp gäller fortsatt för samtliga biljetter så att den som är det minsta krasslig har möjlighet att avboka och få pengarna tillbaka. Självklart gäller det även den som med anledning av de borttagna restriktionerna inte längre vill nyttja sin biljett.

Kontaktuppgifter till biljettkassan

E-post: Skicka e-post till biljettkassan >>

Vill du inte gå på konsert? Se oss digitalt!

Vi lägger ut ett urval av våra konserter och kammarmusikprojekt på SONs digitala scen. Här finns konserter för både stora och små!
SONs digitala scen >>

Välkommen på konsert!

Bra att veta inför konsertbesöket
  • Om du är sjuk: Besökare som känner minsta sjukdomssymtom uppmanas stanna hemma i minst två dagar efter att symtomen gått över innan de besöker konsertlokalen. Kontakta biljettkassan före konserten för information om återbetalning av biljett. Även vi som jobbar i SON stannar hemma vid minsta symtom.
  • Kom i god tid: Vi ber dig i publiken att komma i god tid och gå in genom den dörr till salongen som står angiven på din biljett.
  • Kunniga publikvärdar: Det finns gott om konsertvärdar som kan visa tillrätta och hjälpa till att hålla avstånd. Värdarna har fått extra utbildning i nya säkerhets- och hygienrutiner.
  • Förtäring: I anslutning till varje konsert här på webbplatsen ser du vad som finns att boka.
  • Tvätta händerna: Handdesinfektionsmedel finns tillgängligt.
  • I nuläget ställs inga krav på vaccinpass för våra verksamheter, men vi följer utvecklingen i frågan.
  • Hjälpmedel: Hörhjälpmedel finns hos publikvärdarna och spritas efter användning
Vi samarbetar med Svensk Scenkonst för din trygghet.


Dela