Hoppa till huvudinnehåll

Information om abonnemang säsongen 20/21

Föregående Nästa

På grund av rådande läge och restriktioner om maxpublik blir det en annorlunda abonnemangssäsong

27 juli 2020

Information om konsertabonnemang ang Covid-19

Nu längtar vi, mer än någonsin, efter vår publik och vi önskar att vi kunde välkomna er alla till säsongstart 3-4 september. På grund av rådande läge kommer dock säsongstarten i år att se annorlunda ut. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, instruktioner från våra ägare och gällande lagstiftning när det gäller antal personer i publiken och vi anpassar noga alla våra rutiner för att skapa en trygg och säker miljö för både besökare och personal. Då lagstiftningen nu föreskriver max 50 personer kan vi inte ge våra abonnemangskonserter offentligt. Men du som är publik kommer ändå att ha full tillgång till din orkester – vi spelar in alla våra planerade konserter, med något förändrat program, och sänder på vår digitala scen. Håll dig uppdaterad här på vår webbplats om vilka tider som gäller för konserterna.

Skulle lagstiftningen om maxantal ändras, är vi beredda att starta säsongen så snart som möjligt.

Har du redan förnyat ditt abonnemang för kommande säsong kommer du att få återbetalning per konsert som blir digital, så fort vi hinner.

Har du ännu inte förnyat ditt abonnemang råder vi dig att avvakta. Vår förhoppning är att vi ska kunna starta abonnemang under säsongen och i så fall kan du boka då och betala för det antal konserter som ingår i abonnemanget. Vi håller din plats under hela säsongen.


Dela