Hoppa till huvudinnehåll

Senaste nytt från SON

Föregående Nästa

Skärpta regler ger fler digitala konserter - och dessutom julspecial!

16 november 2020
Senaste nytt:.

Regeringen skärper reglerna för publik sammankomst från 24 november och tillåter enbart att åtta personer samlas. Vi pausar all publik verksamhet fram till 10 januari men ger digitala konserter!

  • Läs om hur vi jobbar i nuläget: Publikpaus - men vi spelar vidare >>
  • Sportlovsorkestern 2021 ställs in, och därmed de två konserter som orkestern skulle ha spelat i februari.
  • Dickens - En julsaga ställs in även digitalt, på grund av att orkesterns storlek måste begränsas, Den ersätts av Julstämning med SON som sänds från 19 december kl 15.
  • Återbetalning av biljetter till de abonnemangskonserter som ställs in görs snarast efter att konserten skulle ha ägt rum. De abonnenter som betalat sitt abonnemang med betalkort får återbetalning till konto och de som betalat på annat sätt kontaktas personligen.


Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, instruktioner från våra ägare och gällande lagstiftning, när det gäller antal personer i publiken och vi anpassar noga alla våra rutiner för att skapa en trygg och säker miljö för både besökare och personal.

SONs digitala scen

Du som är publik kommer ändå att ha tillgång till din orkester. Vi spelar in ett urval av våra planerade konserter, med något förändrat program, och sänder på vår digitala scen. Håll dig uppdaterad här på vår webbplats om vilka tider som gäller för konserterna.

Alla kommande konserter på SONs digitala scen >>

Kammarkonserter

Vi har ökat vårt utbud av kammarkonserter. Du hittar kammarkonserterna under rubrikerna 18.00 hos oss samt Nära dig på konsertsidan.

Håll dig uppdaterad

Vi håller dig uppdaterad här på webbplatsen, i sociala medier och via nyhetsbrevet.

Prenumerera på nyhetsbrevet >>

Abonnemang

Information om vad som gäller för abonnemangen hittar du här:

Information om abonnemang säsongen 20/21 >>


Dela