Hoppa till huvudinnehåll

Senaste nytt om konserterna

Föregående

Följ nyheterna om publikantal, ändringar i konsertprogrammen och vår digitala scen här.

29 september 2020

Senaste nytt:.

  • Fler i publiken: Regeringen öppnar för att öka publikantalet, kanske från den 15 oktober. Vi följer utvecklingen. Om regeringen fattar beslut om ökat maxantal kan fler biljetter till de publika konserter som aviserats släppas senare.
  • Publika konserter: Konserten torsdag 15 oktober delas upp på två och ges publikt: Originell Bartók kl 18 och Francks d-mollsymfoni kl 20. Biljettsläpp torsdag 10/1. Konserterna sänds i sin helhet på SONs digitala scen senare.
  • Biljettsläpp: Lördag 3/10 släpps biljetterna till konserten Helt Barockt! i Linköping.
  • Flyttad konsert: Beethovens nionde symfoni som skulle spelats 9 och 10/12 flyttas till nästa säsong.
  • Programändring 1 oktober: Allan Pettersson Symfoni nr 8 flyttas fram och ersätts av Nielsens symfoni nr 2, och Beethovens Coriolanus utgår. Sänds på SONs digitala scen lördag 10/10 kl 15.
  • Konserten A tribute to Ella som skulle spelats i Norrköping 7 oktober och Linköping 8 oktober flyttas till säsongen 2021-2022.
  • Återbetalning av biljetter till säsongspremiären 3/9 (som sändes digitalt 5/9) sker från och med 11/9. De abonnenter som betalat sitt abonnemang med betalkort får återbetalning till konto och de som betalat via Bg eller i biljettkassa kontaktas manuellt för återbetalningsuppgifter. Därefter sker återbetalning konsert för konsert på liknande sätt.

Nu längtar vi, mer än någonsin, efter vår publik och vi önskar att vi kunde välkomna er alla till säsongstart i De Geerhallen som vanligt.
På grund av rådande läge kommer dock säsongstarten i år att se annorlunda ut. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, instruktioner från våra ägare och gällande lagstiftning, när det gäller antal personer i publiken och vi anpassar noga alla våra rutiner för att skapa en trygg och säker miljö för både besökare och personal. Då lagstiftningen nu föreskriver max 50 personer i folksamling kan vi inte ge våra abonnemangskonserter offentligt.

Vi avvaktar regeringens utredning om att göra undantag för sittande publik. Skulle lagstiftningen om maxantal ändras, är vi beredda att starta säsongen så snart som möjligt, om än med delvis ändrade program.

SONs digitala scen

Du som är publik kommer ändå att ha full tillgång till din orkester. Vi spelar in alla våra planerade konserter, med något förändrat program, och sänder på vår digitala scen. Håll dig uppdaterad här på vår webbplats om vilka tider som gäller för konserterna.

Alla kommande konserter på SONs digitala scen >>

Kammarkonserter för publik

Vi ger våra kammarkonserter offentligt i Norrköping och Linköping. Vi begränsar publikens storlek till de regler som gäller. Läs om biljetter till dessa konserter hittar du här:

NÄRA DIG - kammarkonserter >>

Håll dig uppdaterad

Vi håller dig uppdaterad här på webbplatsen, i sociala medier och via nyhetsbrevet.

Prenumerera på nyhetsbrevet >>

Abonnemang

Information om vad som gäller för abonnemangen hittar du här:

Information om abonnemang säsongen 20/21 >>


DelaLäs mer