Hoppa till huvudinnehåll

Mot fullsatta salonger!

Föregående Nästa

Publiktaket är snart borta och nu planerar vi för fullt för att släppa fler biljetter till höstens konserter.

20 August 2021

Från och med den 29 september hävs nästan alla restriktioner som gäller verksamhet för publik. Detta eftersom regeringen och Folkhälsomyndigheten anser att vaccinationsgraden är så pass hög. Det innebär att vi på SON kan släppa fler biljetter för att återgå till det läge vi hade före pandemin.

Planeringen för biljettsläppet pågår för fullt, och vi får be er ha tålamod ett litet tag till. Vi vill på bästa sätt ta hand om den publik som redan bokat platser med avstånd och se över salongsplanerna, för att sedan hitta bra lösningar både för våra abonnenter och lösbiljettköpare. I nuläget ställs inga krav på vaccinpass för våra verksamheter, men vi följer utvecklingen i frågan.

Så fort planeringen är klar kommer vi att ge er tydlig information här på webbplatsen, i sociala medier och via vårt nyhetsbrev. Prenumerera gärna på det för att få informationen så snabbt som möjligt!

Vi arbetar förstås också vidare med att skapa trygga och säkra konserter för både publik och musiker, och följer de riktlinjer som gäller för tillfället.

Välkomna på konsert!

Prenumerera på SONs nyhetsbrev >>


Dela