Hoppa till huvudinnehåll

Musiker ur SON framträder live i Musikhjälpen med Markus Krunegård

Föregående Nästa

På Gamla torget fredag 17/12 klockan 18.00

9 december 2021

När Musikhjälpen i år gästar Norrköping blir det extra roligt att två av stadens kändisar inom populärmusik och den klassiska musiken framträder live tillsammans. En del av spelningen genomfördes tidigare i höstas på parken innan matchstart för IFK Norrköping. Då med fyra musiker, den här gången är även en kontrabas med.

- Det känns fantastiskt roligt att vi fick möjlighet att vara med i Musikhjälpen i år och det är självklart för oss att vara med och bidra till någonting så viktigt, säger Henrik Marmén, konstnärlig chef för SON

De som kompar Markus Krunegård är en stråkkvintett med musiker från Norrköpings Symfoniorkester: Johanna Tafvelin, Mikael Wenhov, Jenny Augustinsson, Ingrid Åkerblom och Björn Malmqvist. Bland annat så kommer låten Ett liv, ett lag framföras. Se det live på Gamla torget fredagen den 17de december cirka klockan 18.00 eller följ det hemifrån via Sveriges Radio/SVT.

På måndag kväll går programledarna Brita Zackari, Anis Don Demina och Oscar Zia in i Musikhjälpenburen på Gamla torget i Norrköping för att sända 144 timmar på temat ”För en värld utan barnarbete”. Läs mer och bidra på musikhjälpen.se.

  • Musiker ur SON framträder live i Musikhjälpen med Markus Krunegård
    Johanna Tafvelin, Mikael Wenhov, Jenny Augustinsson och Björn Malmqvist. Ingrid Åkerblom saknas på bilden. Foto: Juliana Fälldin
  • Musiker ur SON framträder live i Musikhjälpen med Markus Krunegård

Dela