Hoppa till huvudinnehåll

Senaste nytt från SON

Föregående Nästa

Nyheter om höstens biljettförsäljning, och ny vårfräsch sida för SONs digitala scen.

9 April 2021

Senaste nytt:

SON fortsätter att ge digitala konserter!

  • Förlängd publikpaus: Med anledning av den ökade smittspridningen har Scenkonst Öst förlängt publikpausen. Vi meddelar här så fort vi kan ta emot publik.
  • Inför hösten: På grund av det osäkra läget kommer vi inte att sälja några abonnemang till hösten, men släpper lösbiljetter i den omfattning det är möjligt. Läs mer om det på våra abonnemangssidor. Abonnemang i Norrköping >> | Abonnemang i Linköping >>
  • Vårfräscht! Vi har piffat upp SONs digitala scen för våren. Besök gärna sidan där du hittar alla tillgängliga orkester- och kammarkonserter! SONs digitala scen >>
  • Kommande konserter: Vårens konserter visas på SONs digitala scen, och med delvis nya datum. Se konsertkalendern >>
SONs digitala scen

Du som är publik kommer ändå att ha tillgång till din orkester. Vi spelar in ett urval av våra planerade konserter, med något förändrat program, och sänder på vår digitala scen. Håll dig uppdaterad här på vår webbplats om vilka tider som gäller för konserterna.

Kammarkonserter

Vi har ökat vårt utbud av kammarkonserter. Här hittar du dem direkt på YouTube!
Spellista för kammarkonserter >>

Håll dig uppdaterad

Vi håller dig uppdaterad här på webbplatsen, i sociala medier och via nyhetsbrevet.

Prenumerera på nyhetsbrevet >>

Abonnemang

Vi har nu betalat tillbaka hela abonnemangen för säsongen 20/21.De konserter som eventuellt ges för publik denna säsong ingår alltså inte i något abonnemang. Inför hösten säljer vi inga abonnemang, men släpper lösbiljetter i den omfattning det är möjligt. Läs mer på abonnemangssidorna.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, instruktioner från våra ägare och gällande lagstiftning. Vi anpassar noga alla våra rutiner för att skapa en trygg och säker miljö för både besökare och personal.


Dela