Hoppa till huvudinnehåll

Senaste nytt från SON

Föregående Nästa

Förlängd publikpaus - och nya digitala program!

12 januari 2021
Senaste nytt:.

De skärpta reglerna för att stoppa coronapandemin medför att Scenkonst Öst pausar all publik verksamhet fram till 1 mars. Men SON fortsätter att ge digitala konserter!

  • Samtliga abonnemang för resterande del av våren 2021 kommer nu att återbetalas. Om kommande konserter genomförs för publik ingår de inte i något abonnemang. De abonnenter som betalat sitt abonnemang med betalkort får återbetalning till konto och de som betalat på annat sätt kontaktas personligen.
  • Ändrat program/datum: Konserten med Johan Dalene som skulle ha ägt rum 28 januari har fått ett nytt program samt delats på två. Den spelas in för att ges vid två separata tillfällen. 4/2: Johan Dalene med SON >> | 6/2 Carmensvit på SONs digitala scen >>
  • Läs om hur vi jobbar i nuläget: Publikpausen förlängd - men vi spelar digitalt


Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, instruktioner från våra ägare och gällande lagstiftning, när det gäller antal personer i publiken och vi anpassar noga alla våra rutiner för att skapa en trygg och säker miljö för både besökare och personal.

SONs digitala scen

Du som är publik kommer ändå att ha tillgång till din orkester. Vi spelar in ett urval av våra planerade konserter, med något förändrat program, och sänder på vår digitala scen. Håll dig uppdaterad här på vår webbplats om vilka tider som gäller för konserterna.

Se allt i skattkistan på SONs YouTube-kanal >>

Alla tillgängliga och kommande konserter på SONs digitala scen >>

Kammarkonserter

Vi har ökat vårt utbud av kammarkonserter. Dem hittar du också via länken ovan.

Håll dig uppdaterad

Vi håller dig uppdaterad här på webbplatsen, i sociala medier och via nyhetsbrevet.

Prenumerera på nyhetsbrevet >>

Abonnemang

Vi betalar tillbaka hela abonnemangen för säsongen 20/21. De konserter som eventuellt ges för publik denna säsong ingår alltså inte i något abonnemang.


Dela