Hoppa till huvudinnehåll

Vilka blir årets önskade artister?

Föregående Nästa

Publikens egna favoriter i Önskekonserten 2022

25 februari 2022

Nu är det klart vilka som blir årets solister i Önskekonserten - Gunilla Backman och Olle Persson! Om en månad är det dags för årets Önskekonsert. En av våra mest populära återkommande konserter och samarbete med NT och Corren. Publiken har röstat fram sina favoriter, både solister och låtar. Det blir en härlig blandning med allt från musikalscenen till den klassiska musiken.

Musikalartisten, skådespelaren och sångerskan Gunilla Backman är en av de önskade solisterna. Hon är känd från bland annat Sound of Music på Malmö Opera och turnén Thank you for the Music. Hösten 22 medverkar hon i den internationella produktionen av klassikern Cats.

Opera- och konsertsångaren Olle Persson är född och uppvuxen i Norrköping. Han har många gånger sjungit med SON och är alltid efterfrågad av publiken. Olle är flitig gäst i både radio och TV och har gjort många operaroller vid bland annat Folkoperan.

Dirigenten Noam Aviel från Israel har gjort en internationell karriär med en bred repertoar som innehåller allt från opera till jazz. Önskekonserten är hennes första besök hos SON och också hennes Sverigedebut!

Utöver dessa gäster bjuder konserten också på önskade solister ur SON.

Fredag 25 mars kl 19.00 De Geerhallen

Biljetter köper du här

  • Vilka blir årets önskade artister?
    Olle Persson, Gunilla Backman är solister och Noam Aviel dirigent.

Dela